Welkom op mijn blog, kijk gerust even rond naar alle dingen die ik heb gemaakt. Met een reactie maak je me helemaal blij! Veel kijkplezier en inspiratie!





zondag 3 december 2017

Verrassingen!

Laat ik nu met de Washikrans een prijs hebben gewonnen bij Dutch Card Lovers , wat een verrassing! Daar had ik helemaal geen rekening mee gehouden, zo leuk!

En dan was er nog een andere verrassing die bij mij zomaar op de deurmat viel! Van een lieve kennis van me kreeg ik zomaar de minicardkit 'The Magic of Christmas' met de add-on paperkit van Studio 92 toegestuurd. Hoe lief is dat! Dat zijn dagen met een gouden randje! 


Zoals jullie zien ben ik er meteen mee aan de gang gegaan. Deze onderdelen vond ik een beetje lastig te gebruiken omdat er slechts drie gebouwen zijn en het stukje weg niet lang genoeg is om een hele kaart mee te beplakken. Ik heb het opgelost met bergen sneeuw waar het e.e.a. achter 'verdwijnt'. De kleuren van deze kit spreken me heel erg aan, het is een hele nostalgische set mede ook door het papier wat ik er bij kreeg. Daarvan is de lucht met sneeuwkristallen.

groetjes van Ank